Còctels de nivell difícil

Et creus el millor bartender de la teva casa, i fins i tot, del món? A continuació, et proposarem uns quants perquè escollis el que et vingui més de gust.

Gran terremot

  • Dificultat: Difícil
  • Temps de preparació: 30 minuts
  • Quantitat: 4 persones

Ingredients

  • 1 ampolla de vi Pipeño o hongaresa
  • 1 ampolla de Fernet
  • 1 ampolla de Ron Carib
  • 1 ampolla de Pisco alt del Carme
  • Grandina cherry o menta
  • Gelat de pinya xirimoia o coco

Preparació

  1. En un got de mig litre col·loquem el vi Pipeño original, o vi de huancara. Després, hi afegim un polsim de rom, una mica de pisco alt i una mica de fernet. Barregem bé.
  2. Incorporem el gelat de pinya. Si ho prefereixes, es pot substituir per gelat de xirimoia o de coco, però tingues en compte que l'autèntic s'elabora amb el de gust de pinya.
  3. Salpicamos el gran terratrèmol amb una mica de granadina, cherry o menta. Finalment, vam col·locar una bombeta estil tropical.

San Francisco

  • Dificultat: Difícil
  • Temps de preparació: 15 minuts
  • Quantitat: 1 persona

Ingredients

  • 2 parts de suc de plàtan
  • 2 parts de suc de taronja
  • 2 parts de suc d'aranja
  • ½ part de suc de llimona
  • 1 cullaradeta de xarop de sucre
  • 1 cop de granadina
  • Soda
  • 1 rodanxa d'aranja
  • 1 rodanxa de taronja

Preparació

  1. Omplir la coctelera amb ge
  2. Posar els sucs, el xarop i la granadina
  3. Agitar
  4. Colar en un got de glop llarg amb gel
  5. Afegir la soda
  6. Barrejar suaument
  7. Decorar amb les rodanxes de fruita dins del vas